Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
YINGDA TECHNOLOGY LIMITED 86-755-23763623 sales@yingdapc.com
Nieuws Vraag een offerte aan
Thuis - Nieuws - Wat is Optische Vezelsplitser?

Wat is Optische Vezelsplitser?

June 7, 2022

Als coaxiaal kabeltransmissiesysteem, moet het optische netwerksysteem ook zich koppelen, vertakken en optische signalen verdelen, wat optische splitser om vereist te realiseren. De optische splitser is één van de belangrijke passieve componenten in optische vezelverbinding. Het is een apparaat van de optische vezelverbinding met veelvoudige inputterminals en veelvoudige outputterminals. MxN wordt algemeen gebruikt om erop te wijzen dat een splitser m-inputterminals en n-outputterminals heeft. De splitsers in het optische vezelcatv systeem zijn worden gebruikt over het algemeen composef van de optische splitsers die van 1x2,1x3 en van 1xN.

 

De optische vezelsplitser wordt gebruikt om het verdelen en het combineren van lichte trillingsenergie te realiseren. Het verdeelt de optische die energie in één optische vezel aan twee of meer optische vezels volgens een vooraf bepaald deel wordt overgebracht, of combineert de optische die energie in veelvoudige optische vezels in één optische vezel wordt overgebracht.

 

Omgekeerde transmissie

Een hoofd lichtbron is verdeeld in lichte wegen 1-n door een splitser

②Het moet delen 1-n van de optische weg door een splitser in een hoofd lichtbron voor terugwinning combineren.

 

De optische splitser wordt over het algemeen gebruikt tussen optische lijn eindolt en optische netwerkterminal ONU van passief optisch netwerk om optisch signaal het afleiden te realiseren. Één optische splitser kan in een passief optisch netwerk worden gebruikt, of de veelvoudige optische splitsers kunnen worden gebruikt om optische signalen samen af te leiden.

 

1xN de optische splitser wordt gebruikt om het transmissie optische signaal in één optische vezel aan veelvoudige optische vezels te verdelen. Er zijn vele distributievormen: 1x2 1x3 1x4 1x5 1x6 1x8 1x12 1x16 1X24 1x32 1x64, enz. Of de optische splitser van 2xN verdeelt de overgebrachte optische signalen van twee optische vezels aan veelvoudige optische vezels op de manier van 2x4 2x8 2x16 2X24, enz.

laatste bedrijfsnieuws over Wat is Optische Vezelsplitser?  0

 

De algemene architectuur van FTTH is: OLT (het eind van het computerzaalbureau) - odn (het passieve optische systeem van de netwerkdistributie) - onu (gebruikersterminal), waarin de optische splitser in ODN wordt toegepast om te realiseren dat veelvoudig eind - de gebruikers delen een PON-interface. In PON centraliseerde de structuur, wanneer de gebouwen en onregelmatig, zoals villa's, met het lange uit elkaar plaatsen en lage gebruikersdichtheid worden verspreid, lichte distributie kan volledig gebruik van middelen maken en de omringende gebieden behandelen.

laatste bedrijfsnieuws over Wat is Optische Vezelsplitser?  1

 

Het werk principe van optische splitser

Wanneer een single-mode vezel optische signalen leidt, is de energie van licht niet volledig geconcentreerd in de kern, en een klein bedrag wordt overgebracht door de bekleding dichtbij de kern. Met andere woorden, als de kernen van twee optische die vezels genoeg dicht zijn, kan het wijzegebied van licht in één optische vezel wordt overgebracht de andere optische vezel ingaan, en het optische signaal wordt opnieuw verdeeld in de twee optische vezels.

 

 

Any more vragen, tevreden onderzoek ons

 

 

E-mail: sales@yingdapc.com

Tel.: + 8618688982406

 

Alle rechten reserved@Shenzhen Yingda Photonic Co.Limited.