YINGDA TECHNOLOGY LIMITED

 • China YINGDA TECHNOLOGY LIMITED Bedrijfsprofiel
 • China YINGDA TECHNOLOGY LIMITED Bedrijfsprofiel
 • China YINGDA TECHNOLOGY LIMITED Bedrijfsprofiel
 • China YINGDA TECHNOLOGY LIMITED Bedrijfsprofiel
 • China YINGDA TECHNOLOGY LIMITED Bedrijfsprofiel
 • China YINGDA TECHNOLOGY LIMITED Bedrijfsprofiel
Grote Markt Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business Fabrikant, Verdeler/groothandel
Merken yingda
Aantal werknemers 100~200
Jaarlijkse omzet 60 million-80 million
Opgericht Jaar 2012
Export pct 80% - 90%

Inleiding

 

China YINGDA TECHNOLOGY LIMITED Bedrijfsprofiel 0

 

PHOTONIC CO. VAN SHENZHEN YINGDA, LTD. is een professionele Vezel Optische Fabrikant en handelcombo. Wij geëngageerd om klanten van hoogte te voorzien - kwaliteit FTTH-oplossingen en tevredenstellend de dienst.

 

Onze fabriek behandelt ongeveer 4000 vierkante meters, en heeft sterke sterkte in R&D, een technisch team van velen goed - bekende deskundigen die aan onderzoek en ontwikkeling van nieuwe producten geëngageerd is geweest vele jaren. Ook hebben wij een eersteklas kwaliteitscontrole en een metingscentrum en geluid het kwaliteitsbeheersysteem, en is uitgerust met veel productiemateriaal van wereldklasse en metingsinstrumenten.

 

Met uitstekende kwaliteit, redelijke prijzen en op tijd levering, zijn onze producten wijd geweest toegepast door telecommunicatie-exploitanten, zoals China Telecom, China Mobile en China Unicom; en zijn verkocht aan vele landen en gebieden, het gebied met inbegrip van van Rusland, Korea, Taiwan, Europa, Lanti Amerika, Zuid-Amerika, Zuidoost-Azië, het Midden-Oosten, enz.

 

Onze voordeelproducten: vakje van de vezel kunnen het optische distributie, het vakje van de vezelbeëindiging, het koord van het optische vezelflard, de vezel optische adapters, de optische PLC splitser, de Snelle mechanische schakelaars, enz. Yingda FTTH, ODN, GPON, FTTA-oplossingen op klantenverzoek ook verstrekken. Hoop kunnen wij meer klanten helpen meer markt winnen en krijgen meer winst.

 

De klant eerst, kwaliteit eerst is de stichting van de overleving van ons bedrijf. In de geest van wederzijds voordelige samenwerking, bidirectionele en win-win houding om allerlei klanten te dienen.

 

 

Laat optische vezellicht op het toekomstige leven!

Geschiedenis

 

 • 2021 ---Omzet doorbreekt groei
 • 2018 --- Ga naar CIOE

Bouw plc-splitterworkshop op in leizhou

 

 • 2016 ---Opbouw plc splitter werkplaats
 • 2015 ---Zet dozenfabriek op in ningbo:SKDERLINK
 • 2014 ---Bouw de productielijn van Patchcord

ISO-certificaat behalen

 • 2012 ---YINDA HK opgericht

Dienst

China YINGDA TECHNOLOGY LIMITED Bedrijfsprofiel 0

Veel Gestelde Vragen

 

Vraag: Bent u fabrikant of handelsmaatschappij?

A: Wij zijn fabrikant voor glasvezel patchkabel, splitter in Shenzhen, Ningbo is een boxfabriekspartner.

 

Vraag: Wat is uw handelstermijn?

A: EXW, FDB, FCA, CNF, CIF, DDU, DDP, etc., voldoet aan INCOTERM 2000

 

Vraag: Wat is uw betalingstermijn?

A: Onze algemene term is TT LC paypal, alipay, western union, money gram, etc.

 

Vraag: Kun je een krediettermijn doen?

A: Niet acceptabel, als het echt grote klanten zijn met meer dan 5 jaar, zullen onze accountant en audit speciaal controleren en bevestigen.

 

Vraag: Wat is uw prijsgeldigheid?

A: Vanwege de fluctuerende wisselkoers en de niet-stabiele grondstoffen, en tegenwoordig hevige concurrentie, is de prijs meestal slechts 1 maand geldig, en sommige zelfs korter tot 15 dagen of 1 week, wat afhankelijk is van de tijdige situatie.

 

Vraag: Kunt u vanavond contact met u opnemen?

A: ja, hoewel onze werktijd van maandag tot vrijdag is van 9.00 tot 18.00 uur, maar onze whatsapp, wechat, skype en mobiel is altijd online, je kunt een bericht achterlaten of ons bellen wanneer je vrij bent, wanneer we het krijgen, krijg je zsm terug wanneer het beschikbaar is.

 

Vraag: Hoe verzendt u onze goederen?

A: We zullen de juiste en kosteneffectieve maar veiligere verzendmethoden aanbevelen, zoals koerier / express, land, lucht, vrachtwagen, boot, enz.

als we per koerier of exprespostbedrijf onze eigen DHL-, FEDEX-, UPS-account hebben, is vooruitbetaalde vracht in orde.ondertussen heeft onze rederij voor de lange termijn betere kosteneffectieve verzendbronnen als u accepteert.Ook als u een account heeft, deel dit dan van tevoren met ons, zodat we goederen kunnen leveren wanneer goederen in één keer klaar zijn om u te helpen ze sneller te krijgen.

 

als we per luchtvaartmaatschappij of over zee, over land, expediteurs voor de lange termijn hebben, kunnen we hun kosten en contact met u aanbevelen, als u geen partners heeft, vracht vooraf betaald;als u eigen expediteurs heeft, kunnen we met succes met hen samenwerken, vracht verzamelen.

 

We hebben ons eigen vrachtwagenbedrijf of douaneafhandelingspartners, die volledige containerlading (FCL) of minder containerlading (LCL) vergemakkelijken, wat u kan besparen op afhandelingskosten.

 

Vraag: Wanneer kunt u mij de originele verzendbestanden sturen?

A: Normaal gesproken zullen we alle details met originele verzendingsbestanden vooraf vóór levering bevestigen, en wanneer goederen aan boord zijn, wanneer de rederij de vrachtbrief uitgeeft, zullen we u de originele bestanden per koerier of telex zo snel mogelijk naar u sturen zorg ervoor dat u klaar bent voor inklaring bij invoer.

 

Vraag: Kunt u helpen bij het aanvragen van een certificaat van oorsprong?

A: Ja, we kunnen zelf allerlei soorten oorsprongscertificaten maken, ongeacht het gewone certificaat of het preferentiële certificaat zoals FTA, FORM A, FORM E FORM F, enz.

 

Vraag: Kunt u gedeeltelijke verzending doen?

A: Ja, natuurlijk.Hoe de verzending plaatsvindt, wordt bepaald in het contract of de volgende bespreking met verkoopvertegenwoordigers. Houd contact met ons op, we zullen het productietijdschema van tijd tot tijd delen.

 

Vraag: Wat moeten we doen als het product niet gekwalificeerd is?

A: sorry als dit gebeurt, en help alstublieft de productdetails in foto's of video's te delen, en we zullen alle bestelprocedures zo snel mogelijk controleren om te controleren waar het probleem zit.Als het echt onze problemen zijn, zal ik je gratis opnieuw maken en sturen;als het niet onze problemen zijn, helpen we u de juiste oplossing te vinden om het verlies te verminderen.

 

Maar u kunt er zeker van zijn dat al onze producten worden geproduceerd volgens het contract en internationale normen.Dus vóór de productie moet u contact opnemen met onze verkoopvertegenwoordigers over alle productdetails, inclusief kwaliteitsnorm, testnorm, pakket, hoeveelheid, monsters, labels of verzendingsmerken, afdrukken of reserveonderdelen.Alle producten zijn 100% getest vóór verzending, wat kan voorkomen dat dergelijke gebeurtenissen bij de bron plaatsvinden.

 

Vraag: Kunnen wij uw distributeur zijn?

A: Dit hangt ervan af.We hebben verschillende productlijnen, dus wie zal beslissen of er een klant is of dat dit product al in uw markt wordt verkocht, laten we praten.

 

 

Voor meer vragen kunt u ons bellen op +86 18688982406.

We zijn er altijd voor u!

 

Ons Team

Medewerkers

Met meer dan 100 medewerkers, die allemaal professioneel zijn met branchetraining en erkenning op hoog niveau.Alle kantoormedewerkers hebben diploma's van collega's en zijn goed geletterd op het gebied van cultuur.

 

 

Engineers

Met meer dan 10 ingenieursteams, die het bedrijf leiden om voortdurend nieuwe producten en nieuwe velden te ontwikkelen, om het bedrijf ongelooflijk te maken.

 

Gelukkig leven, gelukkig werk

etentjes, verjaardagsfeestjes, interne en externe trainingen en uitbreidingsactiviteiten buitenshuis worden onregelmatig gehouden om de cohesie van het bedrijf te versterken en ieders vrije tijd te verrijken.

China YINGDA TECHNOLOGY LIMITED Bedrijfsprofiel 0

 

 

Laat een bericht achter