Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
YINGDA TECHNOLOGY LIMITED 86-755-23763623 sales@yingdapc.com
Nieuws Vraag een offerte aan
Thuis - Nieuws - Wat zijn de belangrijke technische specificaties van optische splitser?

Wat zijn de belangrijke technische specificaties van optische splitser?

June 7, 2022

01 Toevoegingsverlies

Het toevoegingsverlies van optische vezelsplitser verwijst naar het OB-verlies van elke output met betrekking tot het inputlicht. In het algemeen, kleiner het toevoegingsverlies, beter.

 

Spectrale verhouding 02

De verdelende verhouding wordt gedefinieerd als verhouding van outputmacht van elke inputhaven van de optische vezelsplitser. Over het algemeen, wordt de verdelende verhouding van PLC optische splitser gelijk verdeeld, en de verdelende verhouding van gesmolten spitse optische splitser kan ongelijk worden verdeeld. De specifieke verhouding het plaatsen van de spectrale verhouding is verwant met de golflengte van het overgebrachte licht. Bijvoorbeeld, wanneer een optische shunt 1,31 micronlicht overbrengt, is de gespleten verhouding van twee outputterminals 50:50; Wanneer het overbrengen van 1.5um van licht, wordt het 70:30 (de reden voor dit is dat de optische vezelsplitser een bepaalde bandbreedte, d.w.z., de bandbreedte van het optische signaal heeft van de slottransmissie wanneer de verdelende verhouding fundamenteel onveranderd is).

 

03 Terugkeerverlies

Het terugkeerverlies, ook als bezinningsverlies wordt, verwijst naar het machtsverlies van optische die signalen door discontinuïteit in optische vezels of transmissielijnen die zijn teruggekeerd bekend of worden weerspiegeld. Groter het callback verlies, beter, om het effect te verminderen van weerspiegeld licht op de lichtbron en het systeem.

 

Bovendien zijn de uniformiteit, de gerichtheid en PDL-het polarisatieverlies ook parameters die de prestaties van optische splitser beïnvloeden. De optische vezelsplitser is één van de belangrijkste passieve apparaten in optische vezelverbindingen, vooral geschikt voor verbindende MDF en eindapparaten om optische signalen in passieve optische netwerken (EPON, Nigeriaanse regering, BPON, FTTx, FTTH, enz.) te verdelen.

 

Isolatie 04

De isolatie verwijst naar de capaciteit van een bepaalde optische weg van de optische vezelsplitser om de optische signalen van andere katydids te isoleren. Onder de bovengenoemde indicatoren, is de isolatiegraad belangrijker voor optische splitser. In de daadwerkelijke systeemtoepassing, de wanwang officiële website de isolatiegraad vergt te bereiken meer dan 40dB, anders zullen de prestaties van het gehele systeem worden beïnvloed.

 

Extra verlies 05

Het extra verlies wordt gedefinieerd als aantal van OB van de totale optische macht van alle outputhavens met betrekking tot het verlies van de input optische macht. Er zij op gewezen dat voor optische vezelkoppelingen, het extra verlies een index is die op de kwaliteit van het apparaat productieproces, wijst en op het inherente verlies van het apparaat productieproces wijst. Kleiner het verlies, beter. Het is een beoordelingsindex voor de kwaliteit van het productieproces. Het toevoegingsverlies vertegenwoordigt de status van de outputmacht van elke outputhaven, die niet alleen de factor van vast verlies heeft, maar ook overweegt de invloed van spectrale verhouding. Daarom vóór verschillende optische vezelkoppelingen, kan het verschil van gootsteenverlies niet op de kwaliteit van vervaardiging wijzen. De extra verliezen van single-mode standaard optische splitser van 1*n worden getoond in de lijst hieronder:

 

Gespleten verhouding 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16
Extra verlies (dB) 0,2 0,3 0,4 0,45 0,5 0,55 0,6 0,7 0,8 0,9 1.0 1.2

 

Stabiliteit 06

De stabiliteit van de optische splitser is ook een belangrijke indicator. De zogenaamde stabiliteit verwijst naar dat wanneer de externe temperatuurveranderingen en de het werk veranderingen van de staat in andere periodes, lichte verdelende verhouding en andere indicatoren van de optische splitser fundamenteel zouden moeten onveranderd blijven. In feite, hangt de stabiliteit van de optische splitser volledig van het procesniveau af van de fabrikant. De kwaliteit van verschillende producten en de producten van collectoren varieert zeer. In praktische toepassing, ontmoet ik vele optische splitsers van geringe kwaliteit, die niet alleen de prestatiesindex snel degraderen, maar ook heb een hoog schadetarief. Als belangrijke component van de lijn van de optische vezelboomstam, moeten wij aandacht aan de aankoop besteden. Wij kunnen niet alleen aan de prijs bekijken. De optische splitsers met laag technologieniveau moeten zeer goedkoop zijn.

 

Alle rechten reserved@Shenzhen Yingda Photonic Co.Limited.