Wat is OM5-het koordkabels van het vezelflard?

August 11, 2021
Laatste bedrijfsnieuws over Wat is OM5-het koordkabels van het vezelflard?

Wat is OM5-vezel?

 

Volgens ISO/CEI 11801, specificeert de optische vezel van OM5 een bredere golflengtewaaier tussen 850nm en 953nm. Het werd gecreeerd om het korte golfafdeling simultaan overseinen (SWDM) te steunen, die één van vele nieuwe die technologieën is worden ontwikkeld om 40Gb/s en 100GB/s. over te brengen. In Juni 2016, nieuwe breedband multimode vezel standaard werd ANSI /TIA-492AAAE goedgekeurd voor publicatie. In Oktober 2016, OM5-werd de vezel aangekondigd als officiële naam van bedrading het bevatten WBMMF (breedband multimode vezel) van ISO/CEI 11801. Sedertdien is de ontwikkelingsimpuls van nieuwe breedbanddie multimode vezeltypes van OM5 in gebouwen en datacentra worden gebruikt sterk bevorderd in vele aspecten.

 

OM5 de vezel is een laser geoptimaliseerde multimode vezel (MMF), die de bandbreedtekenmerken voor golflengteafdeling het simultaan overseinen specificeert (WDM). Het doel van deze nieuwe methode van de vezelclassificatie is een verscheidenheid van „korte“ golflengten tussen 850nm en 950nm te steunen, die voor hoge bandbreedtetoepassingen na polymerisatie geschikt zijn.

 

OM5 de optische vezeltechnologie werd oorspronkelijk ontwikkeld voor de toepassing van datacentrum. Van de huidige ontwikkeling, zal het spoedig een ideale keus voor de bouw van backbonenetwerk worden.

 

Het kan niet alleen 802.11ac-Wi het systeem van FI steunen, maar ook steunt high-density 5G draadloos netwerk.

 

 

Waarom kies OM5-vezel?

 

1. Om5 is de vezel minstens goed zo zoals OM4 in het steunen van alle traditionele toepassingen, en het is volledig - compatibel en interoperabel met de vezel van OM3 en OM4-.

 

2. Om5 wordt ontworpen om minstens vier goedkope golflengten in de waaier van 850-950 NM te steunen, om de steun voor nieuwe korte golfafdeling het simultaan overseinen (sdwm) toepassingen te optimaliseren, het aantal parallelle vezels te verminderen door minstens vier keer, slechts twee vezels (in plaats van acht) te gebruiken om 40Gb/s en 100GB/s onophoudelijk over te brengen, het aantal vezels te verminderen en hogere snelheid te bereiken. In de toekomst, SWDM-kan de technologie ook worden gebruikt om Ethernet-transmissiesnelheden van 200, 400 en 800Gb/s in multimode vezel te bereiken.

 

3. Om5 is wereldwijd verkocht, en de pre geëindigde koorden van het optische die vezelflard door Yingda worden verstrekt zijn geïnstalleerd in een verscheidenheid van netwerkmilieu's, met inbegrip van campus, gebouwen en datacentra.

 

 

YINGDA kan allerlei flardkoord of kabels aanbieden, dat wijd op markt, welkom onderzoek bij worden gebruikt:

E-mail: sales@yingdapc.com

Tel.:     +86 18688982406

laatste bedrijfsnieuws over Wat is OM5-het koordkabels van het vezelflard?  0laatste bedrijfsnieuws over Wat is OM5-het koordkabels van het vezelflard?  1

Duplex1meter LSZH 3.0mm zipcord van het flardkoord lc-LC OM5

 

laatste bedrijfsnieuws over Wat is OM5-het koordkabels van het vezelflard?  2laatste bedrijfsnieuws over Wat is OM5-het koordkabels van het vezelflard?  3laatste bedrijfsnieuws over Wat is OM5-het koordkabels van het vezelflard?  4laatste bedrijfsnieuws over Wat is OM5-het koordkabels van het vezelflard?  5

laatste bedrijfsnieuws over Wat is OM5-het koordkabels van het vezelflard?  6laatste bedrijfsnieuws over Wat is OM5-het koordkabels van het vezelflard?  7